Algemene voorwaarden

downloaden

d'Oude Serre Brocante
Nieuwstraat 41
3762 TM SOEST
Telefoonnummer: 06-23951098
KvKnummer: 32122244

Alle prijzen zijn in euro’s inclusief BTW en verpakkingskosten en exclusief verzendkosten.

Na bestelling krijgt u automatisch een mail ter bevestiging dat u dit artikel heeft besteld. Wij reserveren maximaal 14 dagen voor u, en nemen, via de mail, contact met u op over het afleveren van dit artikel, het totale bedrag en eventuele verzendkosten. Als na die termijn geen betaling is voldaan, gaan wij ervan uit dat de bestelling niet meer gewenst is, en wordt de bestelling geannuleerd, tenzij onderling andere afspraken zijn gemaakt.

Voor betaling kunt u kiezen uit contant bij afhalen of door vooruitbetaling dmv.:
Bank / giro-overschrijving op banknummer:
SNSbank: 90.01.22.684
T.n.v. L. Evers
d’Oude Serre
Nieuwstraat 41
3762 TM SOEST
Tel: 06-23951098

Buitenland betalingen:
IBAN: NL88 SNSB 0900122684
BIC: SNSBNL2A

Nadat de betaling binnen is, zal het pakket binnen 2 werkdagen verstuurd worden.
Daarbij krijgt u van mij een e-mail dat het pakket onderweg is.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 7 dagen na uw bestelling bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.

De verzending gaat per TNTPost. Het tarief van TPG pakketpost voor een pakket tot 10kg = € 6.75
Vindt u de verzendkosten te hoog, dan kunt u de spullen natuurlijk altijd bij ons ophalen.

Als u meerdere artikelen bestelt, zal ik proberen alles in 1 pakket te verpakken. Verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant tenzij anders is overeengekomen. Het verpakken van de artikelen gaat uiteraard zeer zorgvuldig. Zodra de bestellingen na zorgvuldig verpakken zijn overgedragen aan TNTPost, gaat het risico van verzenden over op de klant.

Klant is verplicht de gekochte artikelen af te nemen bij aanbieding door TNTPost.

Klant heeft de gelegenheid een gekocht artikel na overleg (telefonisch of via e-mail) binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren. Dit kan alleen indien een artikel onbeschadigd is. Na deze tijd vervalt dit recht. Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant en moeten voldoende gefrankeerd zijn. Na ontvangst van het geretourneerde storten wij z.s.m. uw aankoopbedrag terug.

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van d’Oude Serre opgeslagen om de bestellingen te verwerken. Daarnaast gebruikt d’ Oude Serre uw gegevens voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toesturen van aanbiedingen of mailing. Privacy-waarborg: Wij verstrekken onder geen enkel beding informatie aan derden betreffende uw persoonlijke gegevens die u achterlaat op onze site.

d’Oude Serre verkoopt alleen artikelen die goed zijn nagekeken op gebreken, of schade, en zal deze altijd vermelden als die er zijn. Wij zijn niet aansprakelijk schade voortvloeiend uit verkeerd gebruik of aansluiting van deze artikelen.

Op alle foto’s rust copyright bescherming, niets mag zonder toestemming gekopieerd worden!

Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Fotolijst
Fotolijst
€12,50
€9,50
0 items
Volg ons op:
Facebook Twitter Pinterest