Verzending & Terugzendingen

Bedrijfsgegevens:

d'Oude Serre Brocante
Nieuwstraat 41
3762 TM SOEST
Tel: 06-23951098
KvKnummer: 32122244

Bestellen:

Via de webwinkel kunt u eenvoudig door de verschillende artikelen bladeren. Ziet u iets wat u leuk vindt dan kunt u het in het winkelmandje plaatsen en daarna gewoon verder winkelen. Is de bestelling compleet, dan kunt u via de knop afrekenen de bestelling definitief plaatsen. Hiervoor moet u zich eenmalig registreren als nieuwe klant. uw naam, adres en telefoonnummer worden gevraagd. In de volgende stappen kunt u uw bestelling bevestigen. Hier is ook nog ruimte voor vragen of opmerkingen. Met uw login naam en wachtwoord kunt u ten alle tijde uw orderstatus opvragen of eventueel bijbestellen. Daarna kunt u aangeven op welke wijze u wilt betalen. Contant bij afhalen, via vooruitbetaling per bank of doormiddel van Ideal. Wij streven ernaar om zodra de betaling is ontvangen, de artikelen nog dezelfde of volgende dag te versturen. Bij vooruitbetaling reserveren de artikelen maximaal 14 dagen. Mochten er wijzigingen of bijzonderheden zijn dan nemen wij, via de mail, nog contact met u op over het afleveren van uw bestelling, het totale bedrag en eventuele verzendkosten. Als na die termijn geen betaling is ontvangen, ga ik ervan uit dat de bestelling niet meer gewenst is, en wordt deze geannuleerd, tenzij onderling andere afspraken zijn gemaakt.

Betalen:

Voor betaling kunt u kiezen uit iDEAL, contant bij afhalen, of door vooruitbetaling dmv.:
Bank / giro-overschrijving op banknummer:
SNSbank: NL83SNSB0935677348 T.n.v. de Oude Serre
d’Oude Serre
Nieuwstraat 41
3762 TM SOEST
Tel: 06-23951098

Buitenland betalingen:
IBAN: NL83SNSB0935677348
BIC: SNSBNL2A
Nadat de betaling binnen is, zal het pakket binnen 2 werkdagen verstuurd worden.
Daarbij krijgt u van mij een e-mail dat het pakket onderweg is.

Verpakking:

Voor het verpakken van de artikelen gebruiken wij alleen maar gerecycled verpakkingsmateriaal. Het kan dus gebeuren dat uw artikel beschermd is met eierdozen of oude kranten. Ook gebruiken we gebruikt bubbeltjesplastic en dozen. Vaak zijn de afmetingen van de bestelde artikelen afwijkend voor een gewone doos. Ik verpak de artikelen daarom vaak in een aangepaste doos, hierdoor kunnen we geen prachtige mooie verpakkingen maken, maar het belangrijkste is dat het heel aankomt.

Verzending:

De verzending gaat per TNTPost.
De tarieven van TNT pakketpost: 0 tot 10kg = € 6,75 en van 10 tot 30 kg = € 12,20
Natuurlijk heeft het er ook mee te maken wat de afmetingen van het pakket zijn.
Zie voor verdere informatie: TNTPost
Zijn artikelen te groot of te zwaar om per TNT post te versturen dan worden de verzendkosten afhankelijk van de grote van het artikel € 40.00 of € 50.00 en worden ze persoonlijk bij u afgeleverd. TNTPost

Of vindt u de verzendkosten te hoog, dan kunt u natuurlijk ook altijd afhalen in onze "pipowagen" showroom.

Heeft u nog vragen?

Via het contact formulier kunt u een mailtje sturen, maar bellen kan ook.

Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Fotolijst
Fotolijst
€12,50
€9,50
0 items
Volg ons op:
Facebook Twitter Pinterest